top of page

Dolfijnen energie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn ervaring met de Risso's Dolphins, de grijze dolfijnen, nabij het eiland Pico in de Azoren, Atlantische Oceaan. September 2011.

Omdat we in het naseizoen waren en de meeste dolfijnen al waren vertrokken naar hun winterverblijf, hebben wij relatief weinig dolfijnen gezien. Daarom bood de organisatie ons een extra en hele dag aan op het water.

Na de hele ochtend te hebben gevaren zonder een dolfijn te zien, zijn we een haven aan de andere kant van het eiland binnengevaren voor een simpele lunch. Toen we na de lunch weer gingen varen was de situatie niet anders dan die ochtend. Tijdens het varen liet ik, wat ik inmiddels de hele reis deed, mijn voet in het water hangen om de energie van de dolfijnen te voelen.

Die middag, vrij snel nadat we na de lunch weer waren uitgevaren, begon mijn hart 'pijn' te doen. Dat pijnlijke gevoel associeerde ik direct met de klankschalensessie die ik bewust had ondergaan voor deze reis, om het water in mijn lichaam te 'egaliseren' uit eerbied voor de dolfijnen, waarbij ik voor de schaal met de 'lage harttoon' had gekozen. Direct zei ik tegen de Skipper: " The grey dolphins are coming, I can feel it in my heart, it hurts!" Waarop de Skipper zei:" Annette, look, there is nothing, no dolphin in site". Binnen 5 minuten kwam een school grijze dolfijnen aangezwommen.

Ik moest van de Skipper het water in, en wel als enige. Met mijn armen gespreid, liggend op het water als een kruis, heb ik genoten van de dolfijnen die onder mij door zwommen en de energie volledig binnen laten stromen. Het was alsof de zon scheen onder water, zoveel lichtenergie kwam er vrij. Op de terugvaart heb ik zachtjes zitten huilen van intense dankbaarheid terwijl de regenboog ons gedurende de hele terugvaart heeft begeleid.

Sindsdien gebruik ik de dolfijnenenergie ook in mijn Cranio Sacraal behandelingen, fantastisch!

bottom of page